Hero Caption Title

Hero Caption Description

Bepillantás egy elkészült arculatba

Ha minden a fejedben van és kész vagy, hogy elérd a célod, ne ezen bukj el…

Minden projekt közel áll a szívünkhoz, máskülönben nem is tükrözhetné az arculat azt a szellemiséget, amit a megrendelő megálmodott.
A belerakott munkát és szenvedélyt egy szép borító összefogja és felemeli.
A jó branding mindig eszedbe juttatja, hogy ki vagy és miért is csinálod…

Apátkúti Vadászház

A Visegrádi Erdészet területén található, 2007-ben teljesen felújított vadászház eddig javarészt vadászvendégeknek kínált minden igényt kielégítő kikapcsolódási lehetőséget. Kertre nyíló étterem, társalgó,  5 db szoba található benne, összesen 14 szállóvendég fogadására alkalmas. Éttermi kapacitása 40 fő, ami a teraszok és a kert bevonásával bővíthető, illetve van egy kültéri fedett rendezvényhelyszín.

Ezt a vadászházat nyitja meg az erdészet és mindenki számára elérhetővé teszi azáltal, hogy átadja a ház üzemeltetését a nagy múltú Visegrádi Silvanus Hotel csapatának.

A feladat egy új arculat kialakítása volt, megtartva a ház erdei stílusát, romantikus hangulatát, viszont modern benyomást keltsen a fiatalabb generáció számára, hiszen szélesebb célcsoport elérése is a cél. 

www.apatkutivadaszhaz.hu
A klasszikusabb, erdei vadászház logó

A megrendelő kérése volt, hogy a ház sziluettje jelenjen meg.

A kávézás szeretete

A kiváló minőgésű kávéra rendkívül nagy hangsúly fektet a vezetés, a slow food irány mellett helyi termelők közreműködésével fejezik ki a vendéglátás iránti szeretetet.

Pecsétlogó

A klasszikusabb stílusú logó kiegészült egy modernebb badge típusú logóval, ami az étterem és rendezvények különálló arculati eleme.

  • Tovább: